Pljačka: Lopovi ukrali zlato i Batićev pištolj

“Kuća je sigurno tipovana! Kako drugačije objasniti da lopov ili lopovi baš znaju kad njih četiri nisu kod kuće i usred bela dana dođu i obiju kuću. Ukraden je Batićev pištolj sa punim šaržerom, kao i manja količina zlata”, kaže za Kurir izvor blizak porodici Batić i dodaje da su ćerke i supruga nekadašnjeg lidera DHSS u vreme pljačke bile na groblju!
Slučaj je odmah prijavljen policiji, napravljen je zapisnik, a po svemu sudeći, kako nema apsolutno nikakvih tragova u kući, lopov je nosio rukavice.

“Batićeva supruga i ćerke bile su veoma uplašene. Zamislite taj šok da se vratite kući i zateknete sve ispreturano. Pitanje je šta su lopovi zaista tražili u kući i što nema baš nijednog traga. Previše je to slučajnosti”, kaže naš izvor i dodaje da je Olgica Batić, narodna poslanica DHSS u Skupštini Srbije, očeve predmete i celokupnu arhivu nedugo posle njegove smrti sklonila iz kuće.

U razgovoru za Kurir Olgica Batić kaže da je slučaj prijavljen policiji.
– Ne bih komentarisala, slučaj je prijavljen policiji, sad je na njima da nađu počinioce – kaže Batićeva.

———————————————–
Lopovi već vršljali oko Batićeve kuće

Inače, kako saznajemo, ovo nije prvi put da je Batićeva kuća bila na meti lopova. I pre nekoliko godina, u vreme dok je predsednik DHSS bio živ, nepoznati počinioci pokušali su da obiju ulazna vrata njegovog doma.

Izvor: KURIR