Ljubavni horoskop za 4. jun

0

Pročitajte šta vas očekuje na ljubavnom planu u utorak 4. juna. Bikovi očekuju poziv od Raka, Škorpije – vesti iz inostranstva, Ribe bi trebalo da paze kome šalju sms, ili mejl

OVAN

Tranzit planeta vam omogućava da se sretnete sa nekim na poslu ili na javnom mestu. Tranzit Meseca više odgovara poslovnim ljudima koji imaju obaveze da se pojave na većem skupu nego onima koji su u dužoj vezi ili braku. Bićete u prilici da sretnete nekog ko vam je posebno veoma simpatičan.

BIK

Nadate se da ćete sresti nekog koga dosta dugo poznajete i očekujete od njega da vam pruži mnogo više pažnje nego do sada. Možete očekivati poziv od Raka koga povremeno viđate na poslovnim sastancima. Povoljan dan za razgovor sa jednom Ribom sa kojom nemate raščišćen odnos. Dobro se osećate u društvu Škorpije.

BLIZANCI

Dobro se osećate u društvu Lava ili Ovna. Pokušajte da se ne nervirate ako neko s kim ste od nedavno u vezi ne dođe na zakazan sastanak, ili u vaš dom ukoliko planirate da napravite neki manji skup na kome bi trebalo da se pojavi i vaša simpatija. Dobijate poziv od Vodolije kojoj se dugo već dopadate.

RAK

Ako ste u vezi sa nekim ko živi u inostranstvu ili planira duži put, verovatno ćete razgovarati o zajedničkim problemima. Moguće da se osećate pomalo usamljenim i da niste u stanju da se u vezi izborite za status koji ste uvereni da vam pripada. Partner će vešto izbeći da odgovori na nezgodna pitanja.

LAV

Dobićete poziv da se sretnete negde u gradu na većem skupu sa Vagom ili Ribama.Budite srdačni ali nemojte previše pričati o sebi jednom Raku ili Škorpiji jer je njima stalo da što više toga saznaju o vama. Na meti ste onih koje interesuje sve što se odnosi na vas. Nemate poverenja u Bika ma kako izgledao prijateljski nastrojen.

DEVICA

Dobijate poziv od Raka ili Bika u vezi sa nečim što je za vas veoma bitno. Dobro se osećate u društvu Jarca koji želi da sa vama ostvari harmoničan odnos. Osećate da se spremnim da se dogovorite i sa Bikom koji vam u u svemu odgovara, naročito u vezi sa zajedničkim putem.

VAGA

Dobijate priliku da se sretnete sa nekim ko vam često daje obećanja koje ne ispunjava. Nema loše namere nego je pomalo zaboravan. Još uvek uspevate da držite osećanja pod kontrolom i ne želite da pokažete šta vas sve nervira kod partnera, naročito ako se radi o Lavu.

ŠKORPIJA

Veče donosi prijatne vesti od nekoga ko živi u inostranstvu. Ako vam se dopadaju vodeni znaci, možete očekivati prijatne momente udvoje čak i ako je u pitanju neka druga Škorpija. Susret sa Blizancima ili Lavom može vas izbaciti iz takta. Dobićete vest od nekoga koga dugo niste imali prilike da sretnete.

STRELAC

Tranzit Marsa, planete strasti i Sunca, planete energičnosti, pogoduje položajem samo rođenima u prvoj polovini znaka donoseći nove izazove. Rođeni u decembru moraju pokazati malo više strpljenja nego inače, posebno ako je simpatija u znaku Jarca ili Škorpije. Moguć susret sa Vodolijom.

JARAC

Odgovara vam tranzit Meseca planete promena, naročito ako ste rođeni početkom znaka. U večernjim satima moći ćete da se dogovorite oko nečega što je možda poslednjih dana bio čest razlog za manje trzavice. Potrudite se da organizujete vreme tako da možete da se više posvetite partneru.

VODOLIJA

Pokušavate da shvatite šta se dešava u odnosima sa stalnim partnerom jer on svaki čas menja raspoloženje i verovatno ne želi da vam da vam priča o svim svojim problemima ili poslovnim dilemama a vi to doživljavate kao da vas zanemaruje. Ne slušajte komentare osobe rođene u znaku Riba ili Škorpije na račun vašeg partnera.

RIBE

Tranziti planeta donose mogućnost prijatnih zajedničkih momenata naročito saRakom ili Bikom u večernjim satima.Pazite kome šaljete mejl ili sms poruku sa ljubavnom sadržinom ili pozivom za izlazak. Odlazak na poslovni sastanak donosi lepe mogućnosti za susret sa mladolikom osobom.

Izvor: Jasminka Holclajtner, Novosti

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.