Top tri poze koje će ga izludeti!

Žena na vrhu
Lep pogled i vrhunski ugođaj! Ne, ne reklamiramo hotel, ali ovako svaki muškarac želi da odsedne, ili, bolje rečeno, da mu draga sedne. Nema ničeg lepšeg od toga da ležite zatvorenih očiju i maštate u vašoj dragoj, a onda otvorite oči i vidite da je ona pred vama. Na vama. Gola. Žene na vrhu, su najčešće, žene na vrhuncu jer im ova poza omogućava priličnu kontrolu i „neprilično“ zadovoljstvo. Više puta.

Misionarska
Muškarci vole misije. Batalite Tomu Kruza, ova je itekako moguća. Iako mnogi misle da partneri svoje žene tokom seksa najradije gledaju u grudi, ovo je predrasuda. Jedan od najseksipilnijih atributa je, verovali ili ne, pogled. Svaki frajer voli da zadovolji svoju izabranicu, a nema bolje poze koja će im prepustiti kontrolu i omogućiti da devojku dovedu do sedmog neba.

Odpozadi
Seks je životinjski nagon, a ovaj položaj je namenjen upravo takvoj strasti – divljoj. Ugao pod kojim se u tkzv. psećoj pozi obavlja penetracija omogućava maksimalno zadovoljstvo, a čak ni najveći poznavaoci „Kama Sutre“ ne umanjuju koristi ove „obične“ poze.

Izvor: Alo

Pogledajte još