Mrkonjić: Nisam estradni menadžer

On je dodao da mu je dosta da se u medijima o njemu priča u raznim kontekstima, osim iz ugla rezultata ministarstva na čijem je čelu.

"Tačno je da deo javnosti zloupotrebljava moju otvorenost i iskrenost. Ali, ja nisam nikakav estradni menadžer, nego čovek koji vodi jedan od najvećih sistema u Vladu u kojem je zaposleno oko 130.000 ljudi",
rekao je Mrkonjić.

Mrkonjić je rekao da je uvek stavljao političku stabilnost ispred međustranačkih trvenja jer je to uslov efikasnog rada, ali da mnogi činovnici po ministarstvima sada više nagađaju ko će biti smenjen, nego što rade, a to mora da prestane.

"Socijalisti se nikada nisu plašili izbora. Nikakav problem nemamo da odmerimo snage i da vidimo ko je koliko popularan u narodu. Ali, moje mišljenje je da je u doba ekonomske krize najvažnije da zbijemo redove, da se fokusiramo na prioritete i da završavamo važne poslove za građane i državu", rekao je Mrkonjić.

On je izrazio uverenje da je SPS apsolutno zadovoljan rezultatima Ministarstva saobraćaja. Govoreći o načinima rešavanja ekonomske krize, Mrkonjić je rekao da ne podržava otpuštanje, niti zamrzavanje plata.

Izvor: kurir.rs

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.