Bata Kan kan umro u snu

''Nema nikakvih naznaka da je reč o nasilnoj smrti ili nečem drugom'' izjavio je Alimpić, neposredno posle uviđaja. ''Ni u samom apartmanu, koji je Butorović koristio, nije pronađeno ništa što bi ukazivalo da smrt nije nastupila prirodnim putem. Ipak, telo je poslato na obdukciju, posle čega ćemo znati sve detalje, uključujući i vreme smrti.''

Apartman koji se, neposredno uz njegov kabinet, nalazi na prvom spratu hotela i u kojem je Butorović često spavao, zapečaćen je odmah posle uviđaja. Nešto pre 11 časova, u njega su, inače, provalili pripadnici njegovog ličnog obezbeđenja, pošto nije odgovarao na njihove pozive. Novosadska hitna pomoć je telefonski poziv iz „Parka“ primila u 11 časova i osam minuta.

''Ekipa je stigla posle tri-četiri minuta, ali jedino što je mogla da uradi jeste da konstatuje smrt, a zbog nejasnih okolnosti pod kojima je do nje došlo, odmah smo obavestili dežurnog istražnog sudiju'' kaže Sanja Pokrajac Nenadić, portparol Hitne pomoći.

Ratko Butorović će, kako je u subotu objavljeno na zvaničnom sajtu FK Vojvodina, biti sahranjen u rodnom Nikšiću. Vreme sahrane će, kako se navodi, biti saopšteno naknadno.

Izvor: večernje novosti

Pogledajte još