Žena od 220 kilograma pozira za erotske sajtove kako bi platila podvezivanje želuca (VIDEO)

0

Salin Vitvort je teška 220 kilograma i kaže da se zbog toga oseća kao cirkuska nakaza. Ova majka iz Teksasa je toliko očajna, da je odlučila da se podvrgne operaciji podvezivanja želuca, poznatoj i kao gastrički bajpas. Budući da pomenuta operacija nije pokrivena njenim zdravstvenim osiguranjem, novac prikuplja tako što pozira za erotske sajtove koji prikazuju debljinu kao fetiš.

U dokumentarcu pod nazivom “All of Me: A Story of Love, Loss and Last Resorts” (Sve od mene: Priča o ljubavi, gubitku i poslednjem utočištu), Salin Vitvort objašnjava da mora pod hitno da oslabi, jer u suprotnom više neće moći da hoda.

Ona je svog supruga upoznala na internetu, dok je bio u potrazi za gojaznom ženom. Tako je Salin dobila ideju da svoju debljinu pretvori u sredstvo za sticanje novca.

Cilj dokumentarca je, prema rečima rediteljke, rušenje predrasuda o gojaznim osobama

“Osećala sam se kao cirkuska nakaza, a onda sam pomislila – ako muškarci žele cirkus, to će i dobiti“, izjavila je Amerikanka koja se obnažena slikala za razne erotske sajtove.

Majka osmogodišnje devojčice kaže da će nastaviti da pozira sve dok ne prikupi dovoljno novca za operaciju, ili dok ne pronađe drugi posao čije će osiguranje pokrivati troškove.

Gastrički bajpas smanjuje želudac, pa osoba uz manju količinu hrane postiže osećaj sitosti

Rediteljka pomenutog dokumentarca Aleksandra Leskaze, osim Salin je predstavila još dve žene koje takođe pokušavaju da drastično oslabe.

“Radim ovo zato što želim da budem zdrava. Ne želim da sa 62 godine ležim u bolničkom krevetu”, kaže u filmu Džudi Sinkler, prijateljica Salin Vitvort.

U pojedinim scenama se pojavljuje i Don Bruks, koja je sa 160 kilograma radila kao model.

“Obukla bih kupaći i jurila za sladoledom dok su me fotografisali. Nisam imala pojma da je mnogim muškarcima debela žena fetiš. Jedan od njih me je molio da sednem na njega”, kaže Bruks.

Rediteljka ističe da je cilj filma rušenje predrasuda.

“Želela sam da ljudi vide koliko je teško biti debeo i da prestanu da etiketiraju gojazne ljude kao lenje, prljave i glupe”, ističe Aleksandra Leskaze.

Izvor: blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.