Zajednički Bojlu i Šajamalanu je…

Simpatični “milioner sa ulice” i još simpatičniji Anvar iz serije “Skins” – negativac?! Šajamalan “zna” odgovor!

Ako ste pomislili da će M. Najt Šajamalan posle više promašaja (“Zabit”, “Gospa iz vode“, “Pretnja“), malo “spustiti loptu” – prevarili ste se. Već snima novi film u kome će glavni negativac biti Dev Patel – zvezda višestrukog dobitnika Oskara “Milioner sa ulice” reditelja Denija Bojla, ali i sjajne serije “Skins”.

Snimanje filma “Poslednji vladar vetrova” (The Last Airbender) počelo je 15. marta tekuće godine, u sred ledenih predela Grenlanda koji oduzimaju dah. Režiser, producent i scenarista filma je M. Najt Šajamalan. Većina snimanja će biti u Filadelfiji, gde će ekipa filma stvoriti različite nacije Vazduha, Vode, Zemlje i Vatre. Te četiri nacije su bile povezane sudbinom, pre nego što je narod Vatre pokrenuo brutalan rat. Celo stoleće je prošlo bez izgledne nade da će doći kraj ovom razaranju. Rastrzan između borbe i hrabrosti, Ang otkriva da je on jedini Avatar koji ima moć da manipuliše sa sva četiri elementa. Ang se udružuje sa Katarom i njenim bratom Sokom kako bi vratili mir u svoj ratom uništen svet.

U filmu glume mlade glumačke zvezde uključujući Nou Ringera kao Anga, Nikol Pelc i Džeksona Ratborna u ulogama brata i sestre (Katara i Soka) i Dev Patel (“Milioner iz blata”) u ulozi princa Zuka. 

Ovde možete videti prvi kadar iz filma “Poslednji vladar vetrova”.

Katarina Milovanović