Sexy vežbe: Misionarski položaj jača guzu, a seks uza zid trbušne mišiće

0

Velike vrućine nisu idealne za vežbanje, ali to ne znači da trening treba u potpunosti izbaciti iz rutine. Dovoljno je više napora uložiti u spavaćoj sobi, pa u pola sata seksi igrica možete potrošiti 144 kalorije.

Misionarski položaj jača bedra i guzu

Ova varijanta misionarskog položaja jača trbušne mišiće i mišiće karlice i ruku.
Žene treba da legne na leđa, noge da savije u kolenu i lagano se rukama podigne od kreveta. To će partneru omogućiti dublju penetraciju i potpunu kontrolu. U toj pozi žena može rukama obaviti partnera, tako da svu težinu prebaci na noge i time ojača bedra i stražnjicu.

Jahaća poza za trbušne mišiće

Poza u kojoj je žena glavna i sedi na partneru omogućava joj potpunu kontrolu i veći užitak. Ova poza je poza idealna za vežbanje trbuha i gornjega dela tela, a više koristi od nje imaju žene nego muškarci.

Seks uza zid – trening za ruke, bedra i stomak

Seks uza zid prava je vežba za muškarca koji tako vežba ruke, trbušne mišiće i bedra. Žena se treba leđima nasloniti na zid, a partner potom podići njene noge i obaviti ih oko sebe.

Doggy style savršen je trening za muškarac i ženu

Pseća poza u kojoj je muškarac dominantan omogućuje dobar trening i ženi. Žena se treba spustiti na kolena i ruke, a da bi ostala u stabilnom položaju napeće mišiće ruku, nogu i stražnjice. Isto vežba i muškarac, a ako stoji umesto da kleči, vežbaće i noge.

(Izvor: 24.hr)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.