Procurio novi Kačavendin video: Bivši vladika oralno zadovoljava mladića

Redakcija Telegrafa nedavno je došla u posed do tada neobjavljenog snimka na kome se jasno vidi vladika Vasilije Kačavenda kako se ljubi i mazi sa A. R., koji je, prema njihovim saznanjima, u vreme nastanka ovog snimka bio maloletan. Kao što se vidi na snimku, “akcija” se desila u dvoru vladike Vasilija Kačavende u Bijeljini, a Kačavenda na početku snimka sedi i priča sa mladićem. Posle toga počinju strasno da se ljube i grle. A. R. (ime poznato redakciji) odlučio je da progovori o svom iskustvu sa vladikom Vasilijem:

- Do Kačavende sam došao preko prijatelja koji je organizovao druženja i koji mi je vladiku predstavio kao svetog čoveka. Taj prijatelj me je nagovorio i, onda kad sam hteo da odustanem, on me je zaplašio. Krenulo je tako da me je prvo upoznao s njim. Nazvao me je jednom prilikom i rekao: “Evo me u Bijeljini, mogli bismo kod vladike da ga upoznaš” – objasnio je učesnik u ovoj avanturi.

Penzionisani episkop zvorničko-tuzlanski Vasilije Kačavenda tvrdio je tada da mu je gej afera nameštena i da na snimcima koji su objavljeni u medijima nije on, već njegov dvojnik.

VIDEO POGLEDAJTE OVDE!

Izvor: Press.rs, Telegraf.rs

Pogledajte još