RAZOTKRIVENA: Stanijin brat otkrio nepoznate detalje o starleti (VIDEO)

0

Iako je često dolazio u studio kada je Stanija bila u areni, njen brat Sani nije razgovarao sa voditeljkom. Ovoga puta umesto njegove mame u "vruću" stolicu je seo on i otkrio detalje koje javnost nije znala.

Prvo je rekao da on nije davao nikakve izjave za novine, kao na primer da je rekao da je Filip psiho, niti da ne podržava svoju sestru. A onda ga je Aleksandra Jeftanović pitala sledeće:

– Kada je Filip bio napolju Stanija je ta tri dana bila potpuno drugačija. Ko je prava Stanija?

– Prava Stanija je i jedno i drugo. Meni je krivo što nije veselija sve zajedno sa Filipom, ali šta da radimo. Oni su odlučili da nekako budu za sebe, da se distanciraju od ostalih, i zato im je valjda bilo lepše. Mislim da sada kada su svi ukućani očigledno protiv njih da joj Filip prija i te kako, on je jedini kog ima sad, pričao je on i dodao:

Mislim da im je “Farme” preko glave i da bi se Stanija katapultirala sa imanja. Sva ta sredina, ljudi utiču na njih koji su očigledno protiv njih i zato se svađaju oko nevažnih stvari. Napolju se sigurno neće svađati oko stvari kao što je kuvanje kafe. Mislim da ih ili u intervjuima ili neko drugi bocka, kao da im neko kvari ljubav i ne sviđa mi se to.

Smedia

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.