Beograd: Izmena režima saobraćaja zbog koncerta na Ušću

0

Zbog održavanja koncerta na Ušću danas od 15 časova do jedan čas posle ponoći, za saobraćaj će biti zatvorene sledeće ulice: Bulevar Nikole Tesle (od Bulevara Mihajla Pupina do Ulice trešnjinog cveta) i Ulica ušće.

U navedenom periodu biće izmenjen režim rada vozila javnog gradskog prevoza, pa će se autobusi sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice trešnjin cvet, u oba smera kretati Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom trešnjin cvet. Autobusi sa linije broj 60 će u smeru ka okretnici „Novi Beograd – Toplana” saobraćati trasom: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu. Autobusi sa navedenih linija će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na sve sugrađane da u ovom periodu za prelazak preko reke Save koriste Most na Adi i „Gazelu” umesto Brankovog mosta, a za dolazak na koncert vozila javnog gradskog prevoza.

Izvor: Beoinfo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.