Niš: Uzimao novac od sugrađana, obećavao da će ih zaposliti

"Sumnja se da je Marko u proteklih mesec dana prevario dve osobe iz Niša, od jednog uzeo 800 evra, a od drugog 300 evra. Nakon isteka mere zadržavanja osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja", navodi se u saopštenju PU Niš.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Marko S. navodno je član URS-a i bio je na jednom od rukovodećih mesta u FK "Sinđelić" u Nišu.

Branislav Jovanović, šef orborničke grupe URS-a, u svojoj izjavi za za "Blic" tvrdi da Marko S. nije član njegove partije.

"Čuo sam nezvanično od nekih izvora iz policije da se dotični Marko S. pozivao na moje ime i obećavao posao, ali to meni nije ništa čudno jer već imam jedan dobijen sudski spor kada su obećavali posao pozivajući se na moje ime lažno. Sa ovim slučajem nemam nikakve veze niti me je ko zvao da dajem iskaze. Marka S. upoznao sam u FK 'Sinđelić' i proverio sam - on nije član naše stranke. O sebi slušam različite laži i ne znam samo dokle, opet kažem, ne znam kakve veze ja imam sa JKP 'Naisus'", kaže Jovanović.

(Izvor: Blic)

Pogledajte još