Akcija "Jedan lajk - jedan obrok" obradovala pse u Subotici

Azil „Alex“ postoji već 10 godina i trenutno okuplja oko 600 pasa koji su dovedeni sa ulica širom Srbije. O njima brine četvoro mladih volontera, koji se trude da im obezbede osnovne uslove za život. Naravno, svakim danom suočavaju se sa mnogobrojnim problemima. Pored nedostataka u vidu hrane i opreme za pse, sredstava za održavanje higijene, njihov najaktuelniji problem vezan je za registraciju azila.

(old_image)

Ovo je samo jedna od stanica na kojoj se zaustavio karavan akcije „Jedan lajk – jedan obrok“, koja traje već više od godinu dana. Do sada smo, uz veliku pomoć građana, donirali preko 2 tone hrane mnogobrojnim azilima širom Srbije. Posebnu zahvalnost dugujemo našim partnerima, u ovom slučaju to su bili Veterinarski zavod Subotice, kao i Blic, naš medijski partner.

(old_image)

Ukoliko želite da učestvujete u akciji, to možete učiniti već sada, jer je njen koncept vrlo jednostavan! Dovoljno je da lajkujete našu Facebook stranicu i na taj način doniraćete obrok životinjama u nekom od azila u zemlji. Od vas se ne traži više od jednog klika, a na nama je da odaberemo azil kome je pomoć najpotrebnija.
Fraza ili ne, vaše malo njima je ceo svet!

Izvor: Zivotinje.rs

Pogledajte još