PRIČA SE PROŠIRILA U REGION: Hrvati o slučaju "Karleuša!"

"Pevačicu koja je okupila više od 40.000 obožavatelja na Ušću, i za njih priredila spektakl, etiketirati ovako jadnim komentarima je stvarno više nego čudno", jedna je od prvih rečenica teksta objavljenog na poznatom hrvatskom portalu Topestrada.hr.

Kako navode na ovom portalu, oni su šokirani naslovima koji direktno vređaju Jelenu, i time da u našoj zemlji uopšte postoje takvi novinari.

"Mi nemamo Ivana Ivanovića, poznatog po svojim prozivkama, od kojih je jedna glasila ovako: "Na Novom groblju bi Karleuša sigurno imala 200.000 ljudi, ali oni sigurno ne bi đuskali i pevali. Karleuša je htela da osigura da joj ljudi ne pobegnu sa koncerta kad počne da peva". Sve i da je šala, previše je" - stoji na pomenutom sajtu.

"Pitanje je šta tera ljude da muziku ili osobe koje im se ne sviđaju vređaju ili omalovažavaju? Pa zar iko ikoga tera da sluša nešto što ne voli? Ili se pojedine osobe same teraju da slušaju nešto što ne vole da bi mogli lečiti svoje frustracije? Otkud tolika mržnja? Pa zar u susednoj državi žele da slušaju samo jednu pevačicu? Smatramo da Jelena Karleuša zaslužuje ime koje joj nosi najnoviji album, ma koliko se neki protivili njenom izražavanju, izgledu ili načinu na koji prezentira svoje pesme. Stara srpska poslovica kaže: "Voda svašta opere, osim pogana jezika" " - objasnili su.

Izvor: Pressonline

Pogledajte još