Srbljanović opet po Jeremiću: Malecki izmolio pozivnicu za paradu 14. jula

Pouzdani izvori


"Muž mi je zabranio da pričam kako je malecki izmolio pozivnicu za paradu 14. jula, a na lakat bih progovorila. Takođe mi je zabranio da pričam šta je francuski ministar spoljni rekao kad je prvi i poslednji put video malog"
, napisala je Srbljanovićeva.

Spisateljica zatim se osvrnula na to što Jeremiću uskoro ističe mandat pa je „ispljunula“ nekoliko šala i na tu temu.

Vuk seče drveće


"Ovaj će da se zabarikadira u ofisu UN, neće on lako da prepusti poziciju predsednika sveta. Eno ga, dovlači balvane. Njujork tajms javlja jutros: Ide neki ludak, seče drva po Central parku, pa ih valja ka UN plazi, sebi u bradu ponavlja: „I am the king of the world“ "
, napisala je ona i dodala:

- Čovek je lud, ali potpuno lud!

Podsetimo, ovo nije prvi Srbljanovićkin obračun na Tviteru s Jeremićem. Pre toga, ona je za bivšeg šefa diplomatije napisala da „krade napojnice sa stolova“ jer je toliko „alav“ da uzima poslanički paušal od 350 dolara iako ne sedi u Skupštini. Svojevremeno je ismevala i Jeremićev književni ukus:

"Istančan ukus, zrele duhovne potrebe: Vuk će u Njujork poneti ikonu koju je dobio od patrijarha i knjige „Gospodar prstenova“ i „Rat i mir“. Tako nekako i procenjujem misao Jeremića: drugi gimnazije, zimski raspust"
, napisala je svojevremeno Biljana Srbljanović.

Izvor: KURIR

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.