PANIKA U LJUBINOJ KUĆI: Otac kreće po trudnu ćerku?!

Karađorđu, bivšem mužu Ljube Pantović i ocu Aleksandre Subotić, juče je izrečena kazna od dve godine uslovno i on je napustio Centralni zatvor, a prema rečima njegovog brata Srboljuba, prvo što će uraditi jeste da ode po svoju ćerku.

Kako je izjavio Srboljub za naš list, Aleksandra, koja je po sopstvenom priznanju u vezi sa maminim bivšim dečkom Aleksandrom Čabarkapom, najverovatnije se i krije u njegovoj kući.

- Moj brat će po izlasku najpre pokušati da Aleksandru vrati kući jer ona pet, šest dana nije bila kod kuće - izjavio je Srboljub, koji je juče bio u Palati pravde, gde je Karađorđu izrečena presuda. Srboljub je takođe ispričao da zna da Ljuba Pantović planira da ga tuži, ali ostaje pri svojim izjavama od pre nekoliko meseci, kada je novinarima ispričao da je Aleksandra Subotić u drugom stanju sa dečkom svoje majke Aleksandrom Čabarkapom.

- S druge strane, čuo sam da će Ljuba da me tuži zato što sam medijima javio da je Aleksandra trudna sa Čabarkapom. To sam uradio zato što je to tačno i nečuveno. Vidim da tvrde da ona nije trudna. Jedino što je moguće je da je u poslednjih desetak dana prekinula trudnoću, što je takođe dokazivo - izjavio je Subotić.

Inače, Karađorđe je 5. februara ove godine uhapšen kada je sa još dve osobe pokušao da iznudi 5.000 evra. On je od sudije tražio da zbog porodičnih problema bude osuđen uslovno, što mu je konačnom presudom i omogućeno.

Prilikom izricanja presude, sudija je upozorila Karađorđa Subotića da kada napusti pritvor i nađe se na slobodi povede računa o tome kako će rešiti svoju porodičnu situaciju, o kojoj su mediji mesecima pisali. Sudija je takođe navela da je svoju prethodnu odluku preinačila i zbog teške porodične situacije u kojoj je Karađorđe nalazi, te da bi bilo dobro da slobodu iskoristi na najbolji mogući način.

Izvor: Alo!

Pogledajte još