Posle svađe pobegla od momka na brod gde su je silovali!

Mladiće je prijavila devojka (29) iz Sesveta koja radi na jednom turističkom brodu. Pošto je raskinula sa svojim dečkom, devojka se iskrcala sa tog broda i prešla na brod na kome su bili osumnjičeni, inače privezan pored broda na kome je bila devojka.

Osumnjičeni su prihvatili zagrebčanku da je prevezu do Splita, ali tek pošto završi žurka. Ona je navodno pila alkohol sa prisutnima na brodu, i ubrzo jedan od prisutnih odvukao ju je u kabinu, povukao na ležaj i sa njom imao seksulani odnos. Posle toga ušao je jedan od osumnjičenih, koji ju je silovao, a prema njenom iskazu u policiju pojavio se i treći mladić koga se ona nekako uspela rešiti i pobeći nazad kod dečka na njegov brod i ispričati mu šta se dogodilo.

On joj u prvi mah nije verovao, već je mislio da halucinira, ali je ona ostala pri svojim tvrdnjama što je ispričala i policiji. Lekari Hitne pomoći na Hvaru obavestio je policiju da ima elemenata silovanja. Policija je uhapsila osumnjičene koji su negirali silovanje, a policija i dalje istražuje incident.

Kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.