SADA I NIKAD VIŠE: Ana Nikolić poslednji put priča o ljubavi svog života!

Ana Nikolić je otvorila dušu i progovorila o "misterioznom" Miši, kojem je posvetila i pesmu, i potvrdila da je reč o kontroverznom biznismenu Rodoljubu Raduloviću, poznatom i kao Miša Banana.

"Tu su emocije pomešane, od ljubavi do mržnje", rekla je pevačica. Ona je istakla da o ovoj ljubavi priča poslednji put.

Iako nikada nije želela javno da govori o svojoj ljubavi sa Mišom, poznato je da su bili u vezi na početku njene karijere, te da joj je materijalno pomogao sa 100.000 evra za snimanje prvog albuma.

"Miša Radulović je moj prijatelj već dugo vremena. Nažalost, poslednjih godina nemamo kontakt, ali ja se svojih prijatelja ne odričem tek tako, naročito onda kada imaju pobleme. On je, pre svega, jedan visokoobrazovan čovek i veliki gospodin. Iskreno verujem kako će u celom tom iskonstruisanom skandalu veoma brzo dokazati svoju nevinost i iz svega izaći kao pobednik" izjavila je Ana jednom prilikom.

Rodoljub Radulović je kao mladi ekonomista iz Kotora stigao u Beograd 1975. U leto 2011. optužen je u Srbiji da je sa Darkom Šarićem i njegovim klanom krijumčario svojim brodom 1,8 tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu. Od tada Rodoljub Radulović nije dostupan srpskom pravosuđu i policiji.

Kurir

Pogledajte još