Leskovac: Masovna tuča na svadbenom veselju

U Urgentni centar leskovačke bolnice primljeno je petoro povređenih, a uzrok sukoba utvrdiće policija. Pretpostavlja se da je reč o ranijem sukobu gostiju sa svadbe.

Leskovčanin S. S. (53), kome je konstatovan prelom desnog rebra, smešten je na Odeljenje hirurgije, dok su četiri osobe sa krvnim podlivima i nagnječenjima tela puštene kućama“, rekla je „Novostima“ Irena Ignjatović, načelnica Urgentnog centra.

Poprište tuče bila je raskrnica Bulevara Nikole Pašića i ulice Južnomoravskih brigada, na čijem je uglu restoran.

Nije se znalo ko koga udara, a u jednom trenutku su pobesneli svatovi blokirali raskrnicu. U jurnjavi i pesničenju nisu dobro prošli ni oni koji su pokušavali da razdvoje sukobljene strane. Proradile su i letve po leđima razularenih učesnika incidenta, ali i „pomiritelja““, pričaju komšije koje izbegavaju da se predstave.

Vlasnik restorana Goran Stojanović kaže da ne zna kako je do svega došlo, jer su gosti hvalili veselje neposredno pre nego što su proradile pesnice.

„Sve je bilo u najboljem redu. Odjednom sam samo video da na ulazu dvadesetak ljudi udara dvojicu mladića. Pokušao sam, kao i mnogi drugi svatovi, da to zaustavim, ali su nasrnuli na nas. Malo je falilo da izvučemo deblji kraj, međutim, nisam mogao mirno da gledam tuču ispred mog objekta“, izjavio je Stojanović koji je, kao i njegov sin Milan, prošao sa ogrebotinama.

Zasada se zna da će protiv I. S. iz Donjeg Sinkovca, koji je bio posebno agresivan kao i jedan maloletnik, biti podneta prijava zbog nasilničkog ponašanja i oštećenja tuđih stvari. U tuči su neznatno oštećena i dva automobila parkirana ispred restorana, kao i policijsko vozilo pristiglo na lice mesta nakon incidenta.

Izvor: Novosti

Pogledajte još