Rašović: Nismo bili na nivou!

"Svesni smo da nismo bili na nivou, ali za to postoje objektivni razlozi. Dobro je što su nam došli novi igrači i nadam se da ćemo dosta bolje izgledati u narednom kolu", rekao je Rašović.

Partizan je prošao zahvaljujući golu u gostima, iako je Rašović pre meča govorio da će tim igrati ofanzivno i da ne bi prihvatio unapred rezultat 0:0.

"I dalje mislim isto. Mi smo imali druge ideje, uveli smo na drugom poluvremenu (Nemanju) Kojića, ali smo morali da menjamo kada smo ostali sa desetoricom na terenu. Desile su se stvari o kojima nismo razmišljali pre utakmice", rekao je Rašović.

On je kazao da će se tim boriti protiv sledećeg rivala, bugarskog Ludogoreca. Rašović je kazao da timu treba još jedan napadač, kao i da će ekipa "izgledati mnogo bolje" kada se vrati Aleksandar Mitrović.

Mediji su danas objavili da je on nezvanično već prodat, pa su novinari pitali Rašovića da li je siguran da će se Mitrović vratiti, na šta je trener odgovorio: "Nadam se".

Trener Širaka Vardan Bičahjan ocenio je da je njegov tim bio bolji u oba meča.

"Možemo da žalimo posle ove dve utakmice. Bili smo bolji u obe, ali se na kraju gleda rezultat, a po rezultatu je Partizan bio bolji. U fudbalu je bitan i faktor sreće, a Partizan je imao. Fudbal su rezultat i golovi. Možete da imate šanse, ali se samo golovi računaju", rekao je on.

Beta

Pogledajte još