OGLASILA SE: Ko je čovek koji je nasrnuo na JK, njena prva izjava posle napada

Kako ekskluzivno saznajemo, ime čoveka koji je pre dve noći naoružan pokušao da ugrozi život pop dive Jelene Karleuše, je Gavrilo Leković zvani Leko.

Ako je suditi po izvoru iz crnogorske policije, reč je o višestrukom prestupniku i dobro poznatom imenu u svetu podzemlja.

Da podsetimo, on je kao jedan od suvlasnika budvanskog "Trokadera" na otvorenom, iz za sada nepoznatih razloga, napao Karleušu na njenom koncertu pred nekoliko hiljada ljudi, a tragediju većih razmera munjevitom reakcijom, sprečilo je pevačicino lično obezbeđenje.

Zbog unapred zakazanih i rasprodatih koncerata na crnogorskom primorju, JK će od sada imati i zaštitu policije.

Izražavamo žaljenje zbog svega ružnog što jedna od najvećih muzičkih zvezda Balkana redovno doživljava, i nadamo se da će se stati na put svim oblicima napada na ženu koja je borac za ljudska prava, majka dvoje dece i idol mladih.

Jelena Karleuša dala je sledeću izjavu povodom neprijatnog događaja: "Ovo će izgleda postati normalno. Kada mi se nešto na kraju desi - niko se neće ni začuditi - napisala je JK na Twitteru uz link teksta sa našeg portala, a zatim je dodala: Volela bih da se ovakve stvari ne dešavaju... Ali na kraju se sve završilo na najbolji mogući način."

Izvor: Opera 17

Pogledajte još