Orlići žele da donesu pehar u Srbiju!

"Još smo pod velikim emocijama od sjajne utakmice sa Portugalom, kada smo iscedili poslednje atome snage iz sebe i zaslužili sreću koja nas je na kraju pogledala u penal seriji. Izbacili smo možda i najvećeg favorita na turniru, jednu od selekcija koja je najviše pokazala", rekao je Pavlovski, a preneo sajt Fudbalskog saveza Srbije.

"Čeka nas veliko iskušenje i protiv Francuske. Sjajan je to tim, ali ne bolji od Portugala, tako da svakako imamo šansu", dodao je on.

Junak pobede nad Portugalom, golman Predrag Rajković rekao je da veruje da njegova ekipa može do trofeja.

"Prelep je osećaj biti finalista najvećeg evropskog takmičenja u našoj konkurenciji... Ne postoje reči koje to mogu opisati. Bili smo tim, jedinstveni, pokazali smo to i pre početka kada smo otpevali himnu kod klupe... Verovali smo u sebe, a verujemo da možemo i da donesemo pehar u Srbiju. To još nikome nije pošlo za rukom, želimo da budemo upisani u istoriju svoje zemlje", kazao je Rajković.

Vezista Nemanja Maksimović je rekao da Francuska nije nepobediva.

"Od samog početka prvenstva u ekipi se osetila neka hemija, nešto posebno, što nas je inspirisalo da napravimo ovakve rezultate. Možda neko i nije verovao u nas, jer smo tesno prošli kvalifikacije, ali bili smo pravi kada je najvažnije. Idemo do kraja, Francuska nije nepobediva", rekao je Maksimović.

Utakmica između Srbije i Francuske igraće se u četvrtak od 20.45.

Beta

Pogledajte još