TEŠKI DANI ZA VIKTORA: Evo šta je rekao o Sunčici!

Teniser je potvrdio i svoj raskid sa Sunčicom, ali i da mu je ovo najteži period u životu.
- Tačno je da smo Sunčica i ja raskinuli, ali ne zbog toga što sam suspendovan. Još pre svega ovoga nam nije išlo i razilazili smo se. Trenutno prolazim kroz najgori period u mom životu. Ne dajem izjave nikome. Ne govorim za medije. Samo želim da imam svoj mir - rekao je juče za „Blic“ Troicki.

- Bio sam tamo, svratio sam sa prijateljima, ali mi tumačenja da „tražim spas u čaši“ u ovom trenutku uopšte ne prijaju niti mi pomažu. Zaista samo želim svoj mir - rekao je Troicki.

Viktor, i pored toga što više nije sa Sunčicom, ne želi da čitaoci i publika koja prati sve naše tenisere steknu pogrešan utisak. „Ocrnjena je i Sunčica, a to nije lepo“, rekao je Troicki, dodajući da se više ovim povodom neće oglašavati.

Kazna suspenzije za srpskog tenisera ističe 24. januara 2015, a postoji mogućnost i da mu se oduzmu bodovi i novac koji je zaradio u Monte Karlu. Na konferenciji za novinare on je izjavio da je nevin i da će se žaliti.

- Ovo je najteži trenutak u mojoj karijeri, potpuno sam nevin. Nikada nisam uzimao nedozvoljene supstance. Ne znam zašto imam ovakav tretman - istakao je.

Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.