Stan po meri vašeg horoskopskog znaka

Ukoliko ste se odlučili za renoviranje stana ovo je idealna prilika da pokupite nekoliko ideja i da budete srećni i zadovoljni. Pronašli smo za vas kakvo uređenje stana vole koji horoskopski znakovi.

Ovan

Ovnovi nameštaj treba da razmeste prema zidovima kako bi imali dovoljno prostora. Ovnovi vole velike prostore, pa će im tako dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom sigurno odgovarati. Idealna posteljina i prekrivači za kauče za njih su od satena. Najbolje bi bilo da budu sa crvenim detaljima.

Bik

Bikovima je važno da imaju mnogo komocije, pa će im odgovarati tapacrani nameštaj u drvenim okvirima. Zvučnike trebate da stavite u sve prostorije, jer poznato je da Bikovi uživaju u muzici. Bikovi ne podnose nered, pa sve što ne mora da bude spolja, neka bude smešteno u ormare i ostave.

Blizanci

Blizanci vole promene, a samim tim i putovanja, pa bi tako bilo dobro da imaju jednu sobu koja će ih uvek podsećati na putovanje. Oni vole nove stvari, pa ih tako novi televizor ili neobična tapeta sigurno može oduševiti.

Rak

Rakovi vole stare stvari. Ukoliko uredite stan u antičkom stilu sigurno će biti potpuno zadovoljni. Najveću pažnju Rakovi će posvetiti kuhinji, ali će u svom domu imati i mnogo cveća.

Lav

Lavovi vole da imaju veliku spavaću sobu koja će biti uređena nameštajem od tamne kože i drveta. Satenska postejina i sveće će ih učiniti još zadovoljnijim.

Devica

Kuhinja i kupatilo su dve najvažnije prostorije za Device, pa će tako velika kada i tuš kabina lako da osvoji svaku Devicu. Device žele da uživaju u svom domu, pa su nijanse koje će one sigurno odabrati bež, smeđa, žuta i zelena.

Vaga

Vage žele sopstvenu biblioteku, pa će tako najveća soba verovatno biti namenjena za knjige. Vage uživaju u društvu ljudi, pa će tako u sobi morati da bude mnogo mesta koja su udobna za sedenje. Trpezarija mora da bude dobro osvetljena i da ima veliki sto kako bi porodica mogla da se okuplja.

Škorpija

Spavaća soba Škorpijama je najvažnija i ona predstavlja njihovu intimnost koju kriju od drugih ljudi. Žele da imaju veliki krevet i da prozori budu pokriveni zavesama tako da niko ne može da ih vidi. Posteljina, naravno, mora da bude što udobnija i po mogućnosti tamnocrvene boje.

Strelac

Kod Strelčeva je ista stvar kao i sa blizancima, pa tako i oni moraju da imaju sobu koja će ih podsećati na putovanja. Strelčevi ne vole da imaju mnogo stvari u svom domu, pa se tako nemojte iznenaditi ako uđete u poluprazan stan.

Jarac

Posao je najvažnija stvar u njihovom životu, pa tako oni moraju da imaju jednu sobu koja će biti njihova kancelarija kod kuće. Ostatk doma će verovatno biti uređen kao da ste ušli u neki muzej, jer Jačevi vole muzeje.

Vodolija

Vodolijama odgovaraju otvori u zidovima sa lukovima, ali bez vrata. Vole zastore koji su ukrašeni apstraktim detaljima, a najviše im odgovara kombinacija bež boje i boje lavande.

Ribe

Ribe vole vodu, pa će tako njihov dnevni borava verovatno krasiti neki akvarijum. Vole cveće, pa će se potruditi da s njim ukrase mesto gde borave. Vole svetlucava stakla, a najviše im odgovaraju plava i zelena boja.

Izvor: b92

Pogledajte još