RADIKALNO: Šta planira Dunja Ilić nakon što je puštena iz pritvora

Vlasnik kola se sigurno od muke hvatao za glavu kada je video šta ga je zadesilo, ali ipak, sva je sreća pa se tu završila njena vožnja jer se lako moglo desiti da mortus pijana pevačica na ulici udari u automobil u kojem ima putnika ili da usmrti nekog pešaka.
FOTOGRAFIJE: DUNJA ILIĆ IZLAZI IZ ZATVORA
Puštena posle trežnjenja

Policija je izvršila uviđaj i Dunja je odvedena u zemunsku stanicu policije na trežnjenje. Puštena je u 15.15 časova, a po nju je došao otac Jovan, nekada vlasnik firme „Eltim“.
- Izazvala sam manju saobraćajku. Vozila sam pod dejstvom alkohola i zadržana sam na trežnjenju. Moj problem s alkoholom mora da se reši u najkraćem mogućem roku. Moraću da se izolujem sa svih društvenih mreža i od nekih pogrešnih ljudi, odnosno od društva koje me je okružilo nakon što sam došla iz Sarajeva. Poneo me je Beograd. Biću pod nadzorom roditelja neko vreme - rekla nam je Dunja po izlasku iz pritvora i dodala:

Već pravila probleme

- Izvinjavam se ljudima kojima sam napravila štetu. Platiću im do poslednjeg evra. Policija je bila fer, dali su mi da jedem.

Inače, ovo nije prvi put da Ilićeva ima problema s alkoholom. Pre tačno godinu dana, nakon policijske potere pijana je „audijem A6“ udarila u drvo. Prethodno je na dočeku Nove godine fizički nasrnula na ekipu Hitne pomoći koja je došla da pomogne njenoj drugarici.

Kurir

Pogledajte još