Mihajlović opet zadovoljan igrom, ali ne i rezultatom

"To je već stara priča u dosadašnjim kvalifikacijama, niko nas nije nadigrao, a razlika na terenu se nije primetila. Stara boljka ostaje. Kad se igra sa takvim reprezentacijama moraš da daš gol. Žao mi je igrača, igrali smo dobro. To je već više od godinu dana problem. Nismo zaslužili da izgubimo", rekao je Mihajlović.

Srbija je večeras u Barseloni izgubila sa 1:0 u prijateljskom meču, a gol je primila u 89. minutu.

"Samo da se nadamo da će igrači iz špica da budu malo ubojitiji. Mladi su momci, vreme treba da radi za njih. U perspektivi imamo te igrače. Bili smo i bolji tim od Kolumbije u većem delu meča... Gol je usledio posle situacije kad nismo bili 'gusti' na sredini, ali gol je više bio slučajan", kazao je selektor.

Mihajlović je ponovio da će ova reprezentacija početi da ostvaruje rezultate ako ostane na okupu.

"Ostajem pri stavu da će sve da dođe na svoje... Da ostanemo na okupu, to je važno. Postoji napredak u svakoj utakmici. Ali ponovo je prvi komentar posle utakmice: zadovoljan sam igrom svih igrača koji su igrali, samo mi rezultat ne odgovara, a on je najvažniji. Počeće da se vraća sigurno jer ako igraš dobro, doći će nagrada. To je bolja opcija nego i da gubimo i da igramo loše. Fudbal je lep samo kad se pobeđuje", rekao je Mihajlović.

Beta

Pogledajte još