OTKAZAN KONCERT: Jelena Rozga neće pevati u Sokobanji!

Naime, Rozgi je javljeno da neće zapevati na manifestaiji u Sokobanji, a direktor Organizacije za turizam i kulturu je to i potvrdio.

"Koncert Jelene Rozge neće biti održan 19. avgusta zbog propusta u javnoj nabavci. Ponuda je otvorena dan ranije nego što to zakon nalaže, ali je i sam tender raspisan kasno. Kasnilo se jer i ona ima već unapred zakazane nastupe" rekao nam je Bratislav Majkić, a na pitanje kako je reagovala Jelena Rozga kada joj je javljeno da neće nastupati, pomalo drskim tonom nam je odgovorio:

"Ne znam kako je reagovala, ako vas to zanima, pozovite njenog menadžera. Mi smo morali da otkažemo njen koncert." S obzirom na to da je za koncert hrvatske pevačice pre otkazivanja rečeno da će Jelena biti plaćena opštinskim parama, sada smo pozvali predsednika opštine Sokobanja, koji nam je objasnio da se penali neće plaćati.

"Nećemo plaćati nikakve penale, tačnije, nećemo plaćati ni celu sumu od 800.000 dinara, a ni ništa manje, jer smo naišli na veliko razumevanje menadžerta Jelene Rozge. Shvatili su o čemu se radi i nisu hteli da naplate", rekao nam je Dimitrije Lukić.

Alo

Pogledajte još