PRVO JE STRADALA ŠTITNJAČA, A ONDA I SRCE: Jelena Rozga iskreno o svom zdravstvenom stanju

Pevačica Jelena Rozga uključila se danas iz Zagreba u emisiju "Kec na jedanaest" na televiziji K1 i sa prepoznatljivim osmehom na licu otkrila gde će dočekati Novu godinu i koje želje ima za sledeću.

- Trenutno sam u Zagrebu i jedva čekam da prekosutra dođem u moj Split da sa porodicom proslavim Božić. Za Novu godinu sam u Novom Sadu i mnogo se radujem - kazala je Rozga na K1.

- I ptice na grani znaju koliko želim veliki koncert u Beogradu i rešila sam da napunim ne jednu nego dve Beogradske arene! Radim vredno i na novom akustičnom albumu, ali čini mi se da još nije trenutak i neću ga objaviti sve dok ne budemo mogli potpuno slobodno da zajedno uživamo u novim pesmama.

Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću otkrila je i da li su medijski napisi o njenom zdravstvenom stanju, koje smo pre nekoliko dana čitali u našim medijima, istiniti.

- Ja sam 26 godina u ovom poslu i veliki sam emotivac. Prvo je stradala štitnjača pa onda i srce, ali ne brinite! Sve ja to držim pod kontrolom, pijem terapiju, vesela sam i imam snage za sve! Spremna sam za velike dvorane - poručila je Jelena Rozga u emisiji "Kec na jedanaest".

Tokom leta je mnogo radila, kako kaže, najviše do sada.

- Imala sam čini mi se najjači tempo ikada. Stalno sam bila na putu, na četiri točka, u avionu... Ja to najviše volim. Kada uzmem mikrofon u ruke, sve je lepo - kazala je poznata pevačica.

- Na nastupima i koncertima publika najviše traži pesme "Ginem", "Dani su bez broja", "Bižuteriju"... Nastane šou!

Pre nekoliko dana publika je čula novu, duetsku pesmu Saše Matića i Jelene Rozge.

- "Ti i ja" je prava čarolija. Glasovi su nam se stopili, presretna sam što se publici toliko dopada - rekla je Jelena na K1.

- Osećala sam da će dobro proći, ali da će baš ovoliko nisam mogla ni da pretpostavim.

Jelena Rozga Aleksandri i Bošku rekla je da nikada u životu nije popila ni kap alkohola.

- Zaista je tako, ja uopšte ne znam kakvog ukusa i mirisa je, na primer, vino. Odlučila sam da ne volim alkohol i nikada ga nisam probala. Isto tako sam, kao mala, odlučila da ne volim pršut i jagnjetinu. Imam osetljivu kožu pa se ni ne sunčam nego nađem prvi kafić uz more i guštam. Šta ti više treba od mirisa mora i zvuka cvrčaka? Već dve godine nisam išla na letovanje zbog cele ove situacije, a inače je Mikonos moja omiljena destinacija. Pošto ne pijem, ja se sjajno provodim, a ujutro me ne boli glava. Pa ima li šta bolje od toga?

Autor: Nadlanu.com
Foto: rozgajelenaofficial/Instagram

Pogledajte još