BIO JE TO PRELEP PERIOD MOG ŽIVOTA: Stjepan Hauser iskreno o ljubavi i raskidu veridbe sa Jelenom Rozgom

Jelena Rozga i Stjepan Hauser važili su za jedan od najlepših parova na javnoj sceni, a iako su bili vereni dve godine, njihova ljubav nije potrajala, pa je usledio raskid.

Naime, hrvatski violončelista Stjepan Hauser je progovorio o svojoj emotivnoj vezi s pevačicom Jelenom Rozgom. Bili su vereni dve godine, vezu su počeli 2015. godine, a raskinuli su 2017.

- Saradnja sa njom je bila fenomenalna, trajala je dve godine. Prelep period mog života, uvek ću naš odnos imati u lepom sećanju. Upoznali smo se na Miss Universe takmičenju, ja sam tamo išao da gledam misice, a onda sam ugledao nju i bila mi je draža od svih misica. Tako je sve krenulo - prisetio se Hauser u "Knjazalištu" na HRT-u, a potom priznao koliko su ga nervirali tračevi da su oboje gej.

- To su gluposti. Meni je to išlo na živce tada strašno. To je bila prava ljubav, živeli smo zajedno dve godine - poručio je on.

Inače, podsetimo, Jelena je prvi put o prekidu veridbe progovorila tek pre dve godine.

- Volim da kažem da ono što je u prošlosti tamo pripada s razlogom pa tako ljude koji su deo moje prošlosti, kako privatne tako i profesionalne, tamo i ostavim. O takvim stvarima ne razmišljam. Uvek gledam samo napred - rekla je tada pevačica.

Izvor: Kurir.rs/Gloria.hr
Foto: Jelena Rozga/Facebook

Pogledajte još