Rašović: Nećemo braniti gol prednosti

Partizan je u prvoj utakmici slavio sa 1:0 pogotkom Miloša Jojića.

"Čeka nas teška utakmica i rival koji ima ozbiljan mentalitet. Oni će pokušati što pre da anuliraju zaostatak iz Beograda. Ipak, naša želja je Liga Evrope i ovo je sjajna prilika da se izborimo za još šest velikih evropskih utakmica", rekao je Rašović na konferenciji za medije u Humskoj.

On je naveo da ne računa na napadača Nemanju Kojića, koji je tek juče odradio prvi trening posle povrede, dok će odluku o Marku Šćepoviću, koji čeka ishode pregovora o transferu doneti večeras.

"Mi nemamo igrače, niti ekipu koja zna da se brani, želimo da dođemo što pre do svoje igre i gola. To će biti naše opredeljenje u Švajcarskoj. Očekujem da će Tun vrebati naše greške, moramo da budemo uporniji od njih i pokažemo veću želju za pobedom".

Na novinarsko pitanje da li je revanš sa Tunom utakmica sezone za Partizan Rašović je rekao:"Za nas je svaki naredni meč najvažniji u sezoni, a Partizan će šta god da se desi u četvrtak nastaviti da živi i bude to što jeste. Spremni smo na to što nas čeka i ući ćemo u utakmicu kao da nemamo prednost iz Beograda", poručio je Rašović i dodao da su igrači u Staroj Pazovi trenirali na veštačkoj travi i da će to biti dovoljno da se naviknu na uslove koji ih čekaju u Tunu.

Takođe, primetio je da ekipa bolje igra posle dve vezane pobede (Tun i Radnički Kragujevac) i da su se igrači oslobodili na terenu

Revanš utakmica baraža za plasman u Ligu Evrope između Tuna i Partizana igra se u četvrtak od 20 sati.

(Tanjug)

Pogledajte još