ZBOG ULASKA NA FARMU: Ko je to odložio venčanje?

Igor, pevač grupe Divlji kesten je odložio svadbu zbog Farme. "Verenica nije bila oduševljena kao ni najbliži prijatelji, ali šta je tu je".

Igor Starović - Igor Starović je pop pevač iz Beograda. Deset godina je proveo u grupi "Divlji kesten", kao pevač,kompozitor i aranžer. Snimili su 5 albuma iza kojih su ostali hitovi: "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika", "Kristina", "Zorane, Zorane", "Gori, gori", "Ni sunca ni kiše" "Nataša" i još mnogi drugi. Nakon raspada grupe "Divlji kesten", 2002. godine, Igor započinje solističku karijeru. Nju je najavila pesma "Hajde na sto". To je jedna od devet pesama na albumu "Ujed ljubavi" koji je izašao u izdanju "RTV BK Telecoma". Osim Igora, autori pesama su D. Brajović, Leontina i Kiki Lesandrić iz "Pilota". O samim pesmama, Igor kaže da ih je pola sa etno zvukom, a druga polovina je za njegovu dušu!Igorove velike ljubavi, osim muzike su arheologija (što bi, kako kaže, da nije muzičar bilo njegovo zanimanje) i košarka (kojom se bavi rekreativno, a u kojoj bi isto tako bio uspešan da se njome nastavioprofesionalno baviti - bio je nekada, naime, kadetski reprezentativac Srbije).

(old_image)

"Ništa me ne plaši, bilo bi čudno. Vidim sve ovo kao jednu igru, ako neko ne shvata, njegov problem. Za menen je pobeda da odem tamo čista obraza i vratim se"

Pogledajte još