ISTRAŽIVANJE: Hrvati imaju najviše seksualnih partnerki na svetu

Odakle nam ovi podaci? Oni dolaze iz najnovijeg, septembarskog broja časopisa “Men’s Health” koji je ekskluzivno objavio rezultate najvećeg svetskog istraživanja o seksualnim navikama muškaraca.

Njihovo, sada već tradicionalno godinšnje istraživanje, obuhvata 50.796 učesnika i sprovodi se u trideset zemalja.

Iako su rezultati istraživanja objavljeni u Indiji, oni otkrivaju da su tamnošnji muškarci najmanje zadovoljni svojim seksualnim životom.

Skoro svaki drugi muškarac veruje da njegova partnerka glumi orgazme. Uz to, Indijci imaju seks najčešće samo jednom sedmično, što ih takođe stavlja na kraj svetske liste.

Urednik indijskog izdanja časopisa, Džamal Šaik za “Daily Telegraph” kaže: “Pokušali smo da ispitamo kakvi su seksualni odnosi u različitim krajevima sveta, gde je prosečna situacija bolja u odnosu na druge, i da savetujemo naše čitaoce kako mogu da promene stvari na bolje.”

Za razliku od Indijaca, Hrvati drže prvo mesto i kada je u pitanju seks u javnosti, jer vole da “razmenjuju nežnosti” na javnim mestima češće i intenzivnije od bilo koje druge nacije koja je učestvovala u istraživanju.

Odlične rezultate zabeležili su i Holanđani, koji su za petama Hrvatima. Svakako je zanimljivo i to da su, među ženama koje su učestvovale u istraživanju, Holanđanke su najzadovoljnije trajanjem predigre i zagrevanja za vreo seks.

Kada su u pitanju seksualna eksperimentisanja sa pozama, Francuzima je omiljena poza “slon”, dok Španci najviše uživaju u pozi “Lotus”. Britanci su poneli titulu “najperverznijih”, a Britanke su označene kao “najpromiskutinetnije”.

Izvor: B92

Pogledajte još