fbpx

Gola Ena Popov za samo 10 evra!

Svi oni koji žele svakodnevno da gledaju golu Enu Popov odnedavno to sebi mogu i priuštiti, i to jeftino. Njen akt moguće je kupiti na Cvetnom trgu u Beogradu, a košta tričavih 10 evra, iliti 1.200 dinara.

Pogledajte Gola Ena Popov.

Reč je o radu nepoznatog autora, koji je bio inspirisan starim fotografijama koje je voditeljka uradila za magazin Fejm. Tačnije, on je iskoristio fotke na kojima Ena pozira okrenuta golim leđima ka objektivu, a deo zadnjice prekriven joj je belim čaršavom, dok joj se drugi deo guze vidi.

Taj prizor sad se nalazi na platnu. Inače, za tu umetničku fotografiju poznata voditeljka obnažila se jer je simulirala čuveno delo „Žena pred ogledalom“ Kristofera Ekersberga, koje je nastalo davne 1837. godine. Nema sumnje da je to platno od neprocenjive vrednosti, ali zato naša Ena može da se kupi za male pare.

Da li je Popovljeva saznala da se njen akt prodaje na ulici za 10 evra, ne znamo jer nam se nije javljala na telefon, ali ne bi nas iznenadilo da se lično pojavi na Cvetnom trgu i otkupi sliku.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.