NE VOLIM DA GA POKAZUJEM U JAVNOSTI: Ena Popov iskreno o suprugu Nenadu Čanku

Voditeljka Ena Popov svoj privatni život vešto krije od očiju javnosti. Ona uživa u braku sa biznismenom Nenadom Čankom, kojeg ne želi previše da eksponira.

Nekadašnja pevačica progovorila je o svom braku, a potom priznala zašto Nenada ne prikazuje toliko, iako bi to njeni fanovi voleli.

- Ne znam šta bi trebalo o njemu da se zna, on nije javna ličnost. Na Instagramu delim njega često, nema tu ništa specijalno o njemu, tri godine je stariji od mene, dvanaest godina smo zajedno, imamo dvoje dece. Bavi se poljoprivredom u svrsi biznisa. Nema ništa kontroverzno, volim dobre momke sa lepim manirima i vaspitanjem - rekla je Ena.

Voditeljka je zatim odgonetnula zašto je obrisala sve objave sa Instagrama.

- Prvog januara, kako sam ustala, deaktivirala sam Instagram, nisam ga imala 25 dana. Onda kada sam ga vratila, u arhivu sam stavila sve slike, nekako mi je bilo previše svega oko Nove godine. Uhvatila sam sebe kako me to preopterećuje. Shvatila sam da ima mnogo sadržaja na mom profilu od pre nekoliko godina, pa sam odlučila da sklonim sve - izjavila je ona u jednoj emisiji.

Izvor: Kurir.rs
Foto: enapopov/Instagram

Pogledajte još