Nadlanu.com vas vodi na akreditovano Executive MBA predavanje bez plaćanja kotizacije

Kroz trodnevno predavanje Dr. Gavina Wallbridge-a, koji ima preko 20 godina iskustva u profesionalnom i ličnom razvoju menadžera višeg nivoa, učesnici će imati priliku da nauče više o liderstvu, učestvuju u dinamičnim diskusijama i razmene svoja iskustva sa ostalim učesnicima. Svi koji uspešno polože ispit dobiće sertifikat kojim ostvaruju beneficirane uslove upisa na Executive MBA program. Ukupna cena školarine biće umanjena za vrednost modula (€ 1.200), pohađaće jedan modul manje, a položen ispit će biti priznat.

Svi zainteresovani kandidati treba da se prijave i popune aplikacijski formular do 23. septembra nakon čega će biti pozvani na individualno upoznavanje sa predstavnicima škole.

Kriterijumi za ulazak u proces selekcije su sledeći:
• Minimalno 5 godina menadžerskog iskustva
• Završen fakultet
• Znanje engleskog jezika

Predavanje će se održati 4.- 6.oktobra u prostorijama COTRUGLI Business School u Beogradu.

Dr Gavin Wallbridge je stručnjak iz oblasti poslovnog i ličnog razvoja u različitim sektorima i industrijama i trenutno sarađuje sa kompanijama širom sveta, kao što su Societe Generale, Novartis, British Telecom, Danone, Dell, Virgin, Adma Opco
, itd.. U našem regionu je radio in-house edukaciju za top menadžment sledećih kompanija: Coca Cola, Frikom, JTI, Pliva, Heineken, Agrokor, Dukat, Carlsberg, Zagrebačka banka, Alstom, itd.

COTRUGLI MBA programi su dizajnirani tako da prave balans između ličnog i profesionalnog razvoja. Razlog za veliki broj modula koji spadaju u „soft“ veštine je podsticaj za rad na sebi i ličnom liderskom potencijalu. Predavanja su koncipirana na radu u timovima, gde se razmenjuju ideje i dele iskustva iz različitih industrija i poslovnih funkcija.

COTRUGLI Business School je vodeća poslovna škola u regionu JI Evrope posvećena edukaciji i podršci biznis lidera da čine pozitivne promene kod sebe, u svojim organizacijama i društvu u celini. Kroz tri različita MBA programa (International, Executive i Chief Executive) COTRUGLI pruža visokoprofesionalnu poslovnu edukaciju za sve nivoe menadžera. Sa dva edukativna centra u Beogradu i Zagrebu, kao i sa tri kancelarije u Ljubljani, Sofiji i Luksemburgu pokriva tržište od 7 zemalja (Bugarska, BiH, Hrvatska, Makedonija, Rumunija, Slovenija i Srbija) sa tendencijom daljeg regionalnog širenja.

Pogledajte još