MERE PREDOSTROŽNOSTI: Severina strahuje za sina!

Hrvatska pevačica 20. septembra dolazi u Bački Petrovac, gde će pevati na zatvaranju akva-parka Petrolend. Ona u Srbiju, za razliku od prethodnih puta, stiže bez sedamnaestomesečnog Aleksandra.

Do sada je sina vodila svuda sa sobom, čak i na nastupe, zbog čega ju je Milan javno kritikovao, ali će ga ovoga puta ostaviti u Hrvatskoj. A sve zbog toga što strahuje da bi njen bivši verenik Milan Popović, s kojim vodi borbu za starateljstvo nad sinom, mogao da traži od nadležnih organa da zadrži Aleksandra u Beogradu.

Zbog toga je ona preduzela sve mere opreza, pa bebu neće dovoditi na teritoriju naše zemlje. Milan se nadao da će konačno uspeti da vidi svog naslednika, ali su njegove nada pale u vodu.

- Severina Aleksandra neće dovesti u Srbiju zbog cele situacije sa strateljstvom. Ona strahuje da bi Milan mogao da se pojavi sa socijalnim radnicima i advokatima i da insistira da vidi sina, što ona ne želi. U Bački Petrovac dolazi samo s menadžerom Tomicom Petrovićem, a iz njenog tima je zahtevano da obezbeđenje bude pojačano - govori dobro obavešten izvor.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.