Tole Karadžić: Preokrenućemo i Ljajića!

Ljajića je selektor Siniša Mihajlović prošlog leta izbacio iz reprezentacije pošto nije pevao himnu, iako je potpisao sporazum koji ga obavezuje upravo na to.

Nedavno se među ’orlove’ vratio Nemanja Matić, koji je nezadovoljan svojim statusom ranije poručio Mihajloviću da neće igrati za nacionalni tim dok je on selektor, a Karadžić veruje da i Adem Ljajić može da promeni mišljenje.

"Napredujemo, sve smo bolji, a nismo bili ni kompletni. Dobili smo Vels 3:0, što je malo kome pošlo za rukom. Nije nam se dalo u kvalifikacijama, bilo je i grešaka i nedostatka sreće, ali ovaj tim ima perspektivu. Zašto Ljajić ne bi mogao da bude kao Matić, pa da zaigra? Preokrenuli smo Matića, možemo i Adema", rekao je Karadžić.

Karadžić je istakao da saradnji sa Mihajlovićem sigurno neče doći kraj pre završetka ciklusa kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014.

"Siniša je istrpeo mnogo niskih udaraca, ne znam kako razmišlja. Ako dobije dobru klupsku ponudu normalno je da ode. Mene drugo muči, kao predsednik biram selektora i odgovaram zbog toga. Ali, pre izbora svi su bili za Mihajlovića, pa mi je krivo što su nepošteni i ne kažu: ’da, bili smo za Mihu, a sada zbog toga jesmo ili nismo za njega’. Čak i neki ljudi iz stručnog odbora pričaju sad druge priče", naglasio je Karadžić.

Izvor: B92

Pogledajte još