TUČA NA FARMI: Potukli se oko hrane (VIDEO)

Tuča na Farmi 5 izbila je između Mikija Đuričića i Marka Vanile kada je crnogorski maneken Marko Vukotić napravio scenu u kući zbog sakrivanja hrane, a neki farmeri ostali su i bez doručka.

Marko je stao na stranu onih koji su radili ceo dan, jer se raspodela hrane nije dobro organizovala. Vikao je na sve farmere, a Miki je pokušavao da mu objasni da se i on iznervirao. Maneken je dodao i da su sve vreme imali sakriven šećer, kao i so, čak i kada je Zorica kukala i tražila od zadruge da joj obezbedi so kako bi mogla bilo šta da spremi farmerima za večeru, dan pre nego što su otišli na pijacu u nabavku.

Cela rasprava počela je oko flaša koka-kole koje je neko sakrio. Čak je i sam maneken priznao da je sakrio jednu flašu, ali ne za sebe već za farmere koji su tog prepodneva radili u dvorištu. Dok su svi histerisali, Zorica Marković je sazvala sastanak, ali su se Miki i Marko Vanila posvađali. U jednom trenutku Vanila je viknuo Mikiju "Idi najedi se, sve pojedi!", a tada je Miki skočio na njega i počela je tuča.

Žene su vrištale, a muškarci su ih vrlo brzo razdvojili. Kako će reagovati zadruga još uvek nije poznato. Podsećanja radi, Marko Vanila je juče ušao u sukob sa Ivanom Marinkovićem kada je Lepi Mića stao između njih u sred žučne rasprave i sprečio da dođe do fizičkog obračuna.

Svet

Pogledajte još