fbpx

NEOBIČNO: Pogledajte u kom trenutku je Miki doživeo erekciju (VIDEO)

Miki Đuričić je krvnički udario di-džeja Marka Vanilu u toku jučerašnjeg dana. Međutim, Miki se izvinio Marku i sve je rešeno među njima.

Oni su poželeli da se izvine svim farmerima i sazvali su hitan sastanak. Međutim, u toku Mikijevog govora, Divna Karleuša i Suzana Perović su primetile da se nešto čudno dešava u Mikijevim gaćama.

Njih dve su konstatovale da Mikija uzbuđuju izvinjenja i govori i to su podelile sa još nekim farmerima. "Miki priča, a Suzana mi pokazuje očima da vidim njegovu trenerku kod prepona, jer se nešto nabudžilo", rekla je Divna kroz smeh, a onda joj se pridružila i Suzana.

"Sedela sam tako da sam mogla da vidim kako se nešto diže i pomera. Kako je govor odmicao, sve se više dizalo... ", rekla je Suzana, ali nije mogla da završi rečenicu od smejanja.

Edin, Simonida, Jelena Jovanović i Vanja sedeli su na krevetu i slušali priču Divne i Suzane, a one su se sve vreme smejale. Jelena je pitala zašto su mu uopšte gledale u prepone, a Suzana se pravdala da nije mogla da ne primeti i da je sedela tačno na mestu gde može sve da vidi.

Simonida je, sa druge strane rekla da je dobro što mu se sve videlo, i da ne bi bilo dobro da se ništa ne vidi.

Edin je prokomentarisao da je erekcija kod muškarca normalna, ali da je momenat bio loš, "Desilo se", rekao je Edin.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.