SIN STIŽE ZA DVE NEDELJE: Miki Đuričić otkrio koje ime je odabrao za naslednika (VIDEO)

Miki Đuričić važi za jednog od najistaknutijih učesnika "Zadruge". Uvek britkog jezika, bez pardona, isticao je svoje mišljenje u različitim situacijama. Pre gostovanja u emisiji "Narod pita", bivši zadrugar je odgovarao na pitanja publike sa Instagrama.

Šta misliš o kumi Mileni Kačavendi?

- Nisma razmišljao o njoj, ali je malo čudno sve to što se dešava. Svojevremeno je branila Anu, dok je Ana poricala nakon rijalitija kumine rči, pa se sad vratila na sve to što je Milena pričala. Nije joj valjao partner, sad ne valjaju prijatelji, ko valja?! Treba da se čuje i druga strana priče, ne znam šta da mislim posle svega.

Šta misliš o Ani Ćurčić nakon svega i šta imaš da kažeš o njenoj izdaji prijateljice Milene Kačavende?

- Verujem da je Ana imala teških tenutaka u vezi sa Zvezdanom, ali ne znam da li je sve bilo kako je rekla. Ako je tako, što si pet minta nakon ulaska osula paljbu na devojku koja je sa njim, a spasila te je od te bede? Priča o ženskoj solidarnosti, a to od nje nismo imali priliku da vidimo. Ana jeste doživela javnu prevaru, bolje da je bila srećna jer se njega osloboldila, ako je imala pored njega loš život, nego da se svađa sa njegovom tadašnjom devojkom, jer ga joj je ona preotela.

Da li misliš da su joj se planovi poremetili onda kad je ugledala Zvezdana Slavnića, odnosno, da je ljubav preovladala?

- Možda i jeste tako, ali je činjenica da je ona pokazala da je igrala na kartu ostavljene žene - žrtve. Da je ušla i radila od početka, do kraja isto i govorila jednu stvar, ja bih prvi bio na njenoj strani. On nije cvećka, i on je katastrofa, ali kad je već tako, trebalo je da bude srećna jer se oslobodila takvog profila.

Šta je Anu Ćurčić iznervioralo tokom tvog uključenja u emisiji "Narod pita"?

- Nisam imao nameru da je iznerviram, ja sam pričao o činjenicama, koje sam već napomenuo. Mnoge kontadiktornosti su bile prisutne.

Šta misliš o Miljani Kulić o Nenadu Macanoviću Bebici?

- Njoj sam u rijalitiju govorio da on nije za nju, kao i njemu da ona nije za njega. Slep je video da ona voli Zolu, šta ga je držalo pored ne, ja to ne znam. Jeo je u njihovoj kući, ne treba sad da vređa Sinišu, nek sada kaže njoj šta ima. Ona bude sa Čolićem, a onda se njemu vrati, što je on prelazio preko svega, to mi nije jasno.

Šta misliš o druženju Slađane Lazić i Bebice?

- Ne bih da komentarišem Slađu iz Užica.

Da li smatraš Zvezdana prijateljem?

- Ne. Što se tiče njegovog ponašanja prema Ani nije ispao fer. On je ostavio ženu, a našao je novu devojku, i pored toga što ja to ne podržavam, čak i da to zanemarimo, on je našao i pored te, još jednu. Mislim da je propustio neki deo života, pa misli da je mlad još uvek. Ne planiram da se družim sa njim.

Ko je po tvom mišljenju bio najrealniji zadrugar?

- Mikica Bojanić, ali ne zbog toga što je moj prijatelj. Kad je neko meni drag, gledam da ga opravdam, ali neka bude da je on, jer tako mislim.

Kako ti se čini odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara?

- Neka im uspe ta veza, ako se vole.

Šta misliš o Maji Marinković?

- Kao drug je jako dobra, ali se jako iskompromitovala. Nije prostitutka, ali je izmenjala mnogo momaka. Nadam se da će se promeniti i smiriti.

Da li si sada srećan čovek?

- Naravno, za dve nedelje treba supruga da mi se porodi. Dobićemo Arsenija, Dunja će imati brata.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još