fbpx

Šta kada on iza sebe ima brak, ali i decu?

Razmislite o tome šta vi želite u životu, ali budite iskreni prema sebi. Porazgovarajte sa partnerom o njegovim planovima i tome da li želi da ima još dece. Ovo je potrebno kako biste znali na čemu ste i kako vam se ne bi dogodilo da sutra poželite sa njim brak i decu, a on ne bude želeo isto što i vi.

Morate znati da su muškarcu deca na prvom mestu i da će uvek biti ispred vas. Prema tome razmislite, da li ste spremni na to, jer će se dešavati da on otkaže vaš sastanak kako bi bio sa svojom decom.

Porazgovarajte sa njim kakav odnos ima sa bivšom ženom, jer ipak mora sa njom da komunicira zbog dece. Razmislite o tome da li vam smeta njegov odnos sa bivšom kako kasnije ne biste stvarali probleme oko toga.

Nakon što ste sa muškarcem odlučili da imate ozbiljnu vezu verovatno će doći vreme kada bi trebalo da upoznate njegovu decu. Potrebno je dosta vremena i strpljenja kako bi vas deca prihvatila, pa tako se pripremite i na to.

Deci svakako morate objasniti da volite njihovog tatu, ali isto tako da želite i da budete prijatelji sa njima. Nikada pred njima ne smete ružno govoriti o njihovoj mami i potrudite se da trenutke koje budu provodili sa vama budu ispunjeni smehom.


B92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.