fbpx

Majka pretučenog prvaka: Prošao je dva dana pakla, ali ne krivim nikog

"Deca su ga pretukla u školskom dvorištu ispod koša tako što je jedan prišao s leđa i udario ga, a jedan ga šutnuo u stomak",rekla je Tijana i dodala da joj je sin ispričao da ih je bilo četvorica, petorica, ali da je on samo jednog prepoznao.

Naglašavajući da se njen sin plaši da se vrati u školu, Tijana je istakla da je on sad dobro, ali da su prethodna dva dana za nju i njenog sina bila "paklena".

"Lekar radiolog iz Aranđelovca uputio nas je u Klinički centar u Kragujevcu posle pregleda slezine na ultrazvuku, jer je osećao jak bol"
, rekla je Tijana i dodala da su lekari dečje hururgije u Kragujevcu na današnjem pregledu na ultrazvuku rekli da je dobro.

Majka povređenog dečaka je rekla da ne krivi ni školu ni učiteljicu koja je, kako je dodala, sve vreme uz njenog sina. Ona je roditeljima dece koja su napala njenog sina poručila da "ne tuku svoju decu zbog toga što se desilo".

Načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Ivan Đorović rekao je danas da su dvojica učenika petog razređa osnovne škole "Svetolik Ranković" u Aranđelovcu pretukli đaka prvaka te škole i nanela mu teške povrede.

Portparolka Klinička centra Vanja Đorđević je izjavila da je dečak smešten na kliniku za dečiju hirurgiju i da nije u životnoj opasnosti.

Izvor: Blic, agencije

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.