Bajer ubedljiv, Borusiji samo bod

Robi Krus je doveo Bajer u vođstvo u 19. minutu meča, a 20 minuta kasnije prednost je udvostručio Lens Bender. Do kraja poluvremena pitanje pobednika je i rešeno, pošto je Robi Krus postigao svoj drugi, a treći gol za gostujuću ekipu.

Četvrti pogodak za Bajer postigao je Štefan Kisling u 59. minutu, a utešni gol za Majnc bilo je delo Junisa Malija u 82. minutu.

Ekipe Nirnberga i Borusije iz Dortmunda su podelile bodove, pošto je meč završen 1:1. Borusije je povela golom Marsela Šmelcera u 37. minutu, a izjednačio je Per Nilson u 51. minutu.

Fudbaleri Verdera su sa gostovanja odneli ceo plen, pošto su bili bolji od Hamburga sa 2:0, a oba gola postigao je Nils Petersen i to u 32. i u 94. minutu.

Ekipa Volfsburga pobedila je na domaćem terenu ekipu Hofenhajma sa 2:1. Gosti su prvi stigli do prednosti i to golom Entonija Modeste u 15. minutu, ali je Volfsurg izjednačio u 44. minutu golom Ivice Olića, da bi isti fudbaler u 48. minutu postigao svoj drugi gol.

Hanover je minut pre kraja meča uspeo da potpuno preokrene rezultat i pobedi Augsburg sa 2:1. Posle 0:0 u prvom poluvremenu, gosti su poveli golom Pola Verhega u 51. minutu, a preokret su kreirali Artur Sobijek u 60. minutu i Huci u 89. minutu sa penala.

Beta

Pogledajte još