fbpx

Sija bronza kao zlato

"U grupi smo još znali da nas očekuje težak put do završnice turnira u Kopenhagenu i znali smo da ukoliko dođemo do Kopenhagena da ćemo morati da napravimo čudo, a mislim da smo danas to učinili. Bugari su slovili za favorite u ovom meču i ponosan sam na moje igrače što su igrali tako dobro i što su osvojili medalju", rekao je Kolaković.

Srbije je danas u Kopenhagenu osvojila bronzanu medalju pobedivši Bugarsku sa 3:0 u setovima.

Naejefikasniji igrač utakmice, srpski korektor Aleksandar Atanasijević rekao je da selekcija Srbije napravila ogroman uspeh na kontinentalnom prvenstvu.

"Ovo je zaista ogroman uspeh za ovu novu mladu reprezentaciju. Ponosan sam što smo dali sve od sebe danas i što smo uspeli da se uzdignemo iz jučerašnjeg poraza od Rusije. Bronzana medalja će sijati zlatnim sjajem", rekao je Atanasijević.

Srpski odbojkaš Nikola Kovačević rekao je da žali što selekcija Srbije nije odbranila zlatnu medalju sa prethodnog prvenstva Evrope, ali da su u reprezentaciji svi srećni osvajanjem bronzanog odličja.

"Nažalost nismo uspeli da odrbanimo zlato, kao što sam verovao, ali smo ostvarili naš cilj, plasiravši se u polufinale. Siguran sam da ova medalja donosi sreću svima, kao i nama u reprezentaciji", rekao je Kovačević.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.