Edin Škorić izbačen iz stana

0

Bivši odbojkaš morao je da se iseli iz luksuzno nameštene garsonjere u Novom Sadu, u kojoj je živeo skoro godinu dana.

Sportista i vlasnica stana posvađali su se jer on nije plaćao račune, a krenuo je i da izbacuje nameštaj i preuređuje prostor bez njene saglasnosti.

– U prvih nekoliko meseci Edin je bio podstanar kakav se samo poželeti može. Imao je dobro plaćen posao u jednom popularnom klubu, gde je radio kao menadžer. Redovno je plaćao kiriju i komunalije – kaže izvor Kurira blizak odbojkašu i dodaje:

– Njegovi prvi problemi s mladom gazdaricom počeli su kad je počeo da kasni s plaćanjem komunalija. Vlasnica stana u početku mu je tolerisala neplaćanje računa. Međutim, prekipelo joj je kad je odlučio da kompletno preuredi životni prostor, i to bez pitanja. Poručio je nov nameštaj i krenuo da izbacuje njene svari iz stana, a da je nije obavestio. Odlučila je da prekine agoniju i naredila mu je da za pet dana izađe iz stana. Bukvalno ga je oterala napolje.

Edin je uspeo da se snađe, ali nakon ove svađe krenuli su njegovi problemi.
– Posle samo nekoliko meseci ostao je i bez posla. Nije mogao više da živi lagodno kao što je navikao. Vratio se u Beograd i potrošio dobar deo ušteđevine koju je zaradio igrajući odbojku. Nije mu preostalo ništa drugo nego da pokuša da zaradi novac na Farmi – zaključuje izvor Kurira.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.