KARDIOLOG MI JE DOZVOLIO DA SE BAVIM FIZIČKOM AKTIVNOŠĆU: Edin Škorić nakon što je preležao koronu otkrio da je virus ostavio posledice

Proslavljeni odbojkaš Edin Škorić danas je na televiziji K1 otkrio čemu uči svoju, ali i decu u svojoj školi odbojke, a sa gledaocima je podelio i neke zanimljivosti iz privatnog života o kojem inače malo govori.

- Istraživanja pokazuju da svaka druga devojčica igra odbojku, ali sa dečacima imamo problem, jer im naš sport nije previše zanimljiv. Moja deca, i sin i ćerka, igraju odbojku i odlični su, mada strahujem što sam ovo rekao jer se plašim da me sin ne čuje. Čim ga neko pohvali on školu malo baci u drugi plan, a to ne dozvoljavamo. I u školi odbojke, i kod kuće, insistiram na tome da se školske i sportske obaveze moraju uskladiti i da su podjednako važne - kazao je bivši odbojkaš u emisiji "Kec na jedanaest" i dodao:

- Sport je život u malom i decu pokušavamo da najpre tome naučimo. U moju školu dolaze već od šeste godine i najveći uspeh nam je kada na trening dolaze s osmehom i sa njega odlaze sa osmehom.

Škorić je priznao da danas, godinama nakon završetka igračke karijere, ima više kilograma nego što bi voleo, ali je na gostovanje došao u majici s natpisom "Metalika" te se kako kaže neke stvari ipak ne menjaju.

- Uvek sam pred utakmice slušao "Metaliku", volim to buntovništvo i u muzici i u životu - kazao je Škorić Aleksandri i Bošku.

U kontaktu sam sa svim momcima s kojima sam igrao u reprezentaciji, prijatelji smo i često se viđamo. Sa Andrijom Gerićem se, na primer, viđam veoma često. On je jedan od predavača u školi koju vodim.

O svom boravku u rijaliti programima kratko je odgovorio da "svako pravi greške, te da je i to za ljude", ali je zato rado govorio o bivšoj supruzi Ivani Nikolić.

- Ja sa Ivanom imam dvoje dece, ona je divna majka i divan čovek, i ne postoji nijedan razlog da ne budemo u sjajnim odnosima. I deci to mnogo znači jer rastu u normalnom okruženju - kazao je Edin Škorić na K1 televiziji.

Otkrio je i da je preležao koronu koja je ostavila posledice na njegovom srcu, ali se srećom uspešno oporavio.

- Baš sam pre nekoliko dana bio kod kardiologa i dozvolila mi je da počnem da se bavim fizičkom aktivnošću, tako da sam parkirao automobil i motor i na posao idem biciklom - od Banjice gde živim do Novog Beograda gde radim - rekao je Škorić.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: K1 Televizija/Promo

Pogledajte još