Astro saveti: Kako da vratite vatru s početka veze

VAZDUŠNI ZNACI

Blizanci, Vaga i Vodolija vole da komuniciraju, pa rituali koji podrazumevaju pričanje, pisanje i sve vezano za reči angažovaće ih. Vazdušni znaci moraju da budu stimulisani, jer će u suprotnom zapasti u dosadu, pa uvek planirajte neke aktivnosti koje će ih održati aktivnim.

Ideje: Odvojite jedno veče za igre sa rečima samo za vas dvoje. Jednom mesečno organizujte ‚‚megdan'' na kom ćete jedno drugom čitati svoju haiku poeziju u kojoj ste pisali o onome što osećate jedno prema drugom. Idite na poetsko veče ili organizujte veče na kom ćete čitati knjigu omiljenog autora.

VATRENI ZNACI

Ovan, Lav i Strelac žele akciju i pokret i može da im bude teško da ostanu neko vreme mirni u jednom mestu. Pošto ne vole da rade istu stvar sve vreme, jedna noć nedeljno određena za zabavne aktivnosti dobra je za njih – sve dok su aktivnosti uzbudljive i stimulativne.

Ideje: Idite u teretanu u kojoj možete da se penjete uz kamen. Upišite časove plesa koji nijedno od vas dvoje ne zna. Isplanirajte jednom sedmično izlazak i nikad nemojte da radite ono što ste radili na prethodnim sastancima.

VODENI ZNACI

Rak, Škorpija i Ribe moraju da uspostave emotivnu konekciju, pa pronađite neku aktivnost koja vam pruža mogućnost da se povežete još bolje u emotivnom smislu.

Ponovno otkrivanje emotivnih dubina onog drugog učiniće da se Vodeni znaci osete prijatnije u vezi.

Vodeni znaci moraju da istraže i svoju imaginaciju, pa će neke umetničke aktivnosti biti korisne kako bi je ispoljili.

Ideje: Gledajte zajedno filmove koji su ispunjeni emotivnim nabojem. Idite na predavanja vezana za neku umetnost kako biste jedno sa drugim podelili svoje umetničke sklonosti i sposobnosti.

ZEMLJANI ZNACI

Bik, Devica i Jarac su praktičari i vole da vide rezultate svog truda. Rituali i rutine kojima se nešto postiže najviše će prijati ovim znacima. Radije će sa vama uraditi nešto korisno nego zabavno. Nađite neke aktivnosti koje su zanimljive, ali u isto vreme i praktične.

Ideje: Zasadite i održavajte baštu zajedno. Pustite muziku i sređujte kuću zajedno, pa povermeno i igrajte. Budite praktično kreativni.

Izvor: 24sata, Žena