Kad porastem biću di-džej: Škola za di-džejeve u Novom Sadu

0

U novosadskom Centru za muzičko obrazovanje "Kulturno sklonište" kreće šesta generacija polaznika DJ škole u kojoj predaje DJ Vladimir Aćić. Vladimir Aćić je jedan od najpopularnijih didžejeva Jugoistočne Evrope, i po rečima mnogih didžejeva najveštiji tehničar u regionu, pa i u svetu.

Na predavanjima se uči o muzičkoj produkciji, o tehnikama pravljenja pesama, o tehnikama miksanja pesama, o beat-u, o zvuku, o tehničkoj opremi i korišćenju opreme, o DJ kulturi i istoriji elektronske muzike, kao i o važnosti i načinima promocije DJ-a.

Učenici će imati priliku da upoznaju i ostale didžejeve i ljude iz DJ industrije, koji će posećivati radionice na kojima će učenicima preneti svoja znanja i iskustva.

Studio u kojem se uči ima vrhunsku opremu, a školu mogu da upišu polaznici različitih uzrasta i nivoa znanja. Časovi se održavaju dva puta nedeljno, od oktobra do juna.

DJ škola je idealno mesto za upoznavanje ljudi istih interesovanja, razmenu informacija i sticanje znanja i iskustva. Za nekoga je to dobar početak karijere, nekome samo “odskočna daska” ili mesto za kvalitetno provedeno slobodno vreme.

Izvor: HappyNoviSad

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.