I mrtvi podržali SPS u Vrbasu

Veljko Cicmil, menadžer vrbaskog LDP, kaže da su pismo zahvalnice dobili i neki kandidati sa liste LDP-LSV, ali i pokojni otac jednog člana stranke.

"Čuo sam tokom dana da se i u drugim taborima prebrojavaju oni koji su dobili pismo. Ne znam o čemu se radi, ali je opravdano pitanje da li se potpisi onih kojima se zahvaljuje zaista nalaze na spisku potpisa podrške",
zaključuje Cicmil.

Predsednik OIK Predrag Radović kaže da je i sam dobio pismo od koalicije okupljene oko SPS u kome mu zahvaljuju na podršci.

Marjana Maraš, predsednica SO Vrbas i potpisnica pisma, kaže da je i sama iznenađena razvojem događaja, posebno jer joj se javio jedan od kandidata DSS da je primio pismo na ime svog pokojnog oca.

"Cilj nam je bio da pokrijemo veći deo domaćinstava zahvalnicama. Potpisali smo ugovor sa Poštom i oni su tiraž distribuirali prema svojoj evidenciji. Nema ni govora o zloupotrebi potpisa, a svi oni koji žele mogu to i da provere u opštinskoj izbornoj komisiji", kaže Maraševa, negirajući da je bilo zloupotreba potpisa građana.

Izvor: Blic

Pogledajte još