Prvi put je videla vaš penis, evo šta je pomislila

0

Svaki muškarac se barem jednom zapitao šta je njegova partnerka pomislila kada je prvi put videla njegov penis. Odgovori bi vas mogli znatno iznenaditi, ali i nasmejati.

Tamna ljubičasta boja

Mnoge na prvi pogled zaprepasti ta nijansa tamno ljubičaste boje, a mnoge žene složiće se da nisu videle takvu nijansu nigde drugo na telu. Osim toga, ta boja je još jedan znak ekstremnog uzbuđenja, tako da retko ko ostaje ravnodušan, piše mensfitness.com.

Potrebna depilacija

Osim što deluje vrlo neuredno, puštanje stidnih dlaka baš i nije poželjno. Osim toga, ako ih barem malo podrežete, penis će vam izgledati veće, a s time se slažu i brojne žene.

Mirisno i čisto

Svaka žena želi muškarca kom su higijenske navike na nivou, a ako joj kada spustite bokserice kroz glavu prođe misao – ah, kako je gladak, svilenkast, savršene dužine i obima, a još uz to miriše na čisto – nema šanse da vas odbije.

Savršen paketić

Nekim muškarcima ponekad je poprilično neugodno da se skinu pred partnerkom, a bezrazložno se opterećuju veličinom svog penisa. Ipak, ako partnerka udeli kompliment vašem 'paketu', nemojte se opirati i preispitivati, jer ako ga je pohvalila, onda to verovatno i misli.

Iznenađenje

Penisi nekih muškaraca na prvi pogled možda i ne izgledaju tako moćno, ipak kada krene akcija- sledi iznenađenje. Iako se možda pri prvom pogledu nije dokazao, njegova mogućnost rasta je zadivljujuća, a tome će se obradovati svaka žena.

Krivudavo

Teško da je i jedan penis potpuno ravan, ali ima i onih koji vidno naginju desno ili levo. Ipak, pogled na takav penis ženama samo govori da bi taj seks mogao biti jako zanimljiv.

Preveliko

Iako mnogi muškarci sanjaju o tome da imaju veći penis, ni ta solucija nije baš najbolja, upravo suprotno. Pri pogledu na dosta veliki penis, ženama oči neće iskočiti od sreće, već od straha, a po glavi će im se samo motati pitanje hoće li to boleti.

Izvor: Tportal.hr / 24sata.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.